top of page

Assamblea ALCEM LA VEU

Updated: Jun 11, 2023

27 DE MAIG 10:00h, PARRÒQUIA DE SANTA MADRONA, C/Tapioles 10, Barcelona

El passat 27 de maig vam celebrar l’assemblea de final de curs amb la Ruah de Pentecostes. Ens van acollir a la parròquia de Santa Madrona.


Vam començar amb una xerrada-tertúlia dirigida per la Cristina Monteys Homar (psicòloga i coordinadora de la Oficina de Afers Religiosos de l’ Ajuntament de Barcelona) sobre espiritualitat, feminisme i diversitat.


Vam repassar i compartir tot el treball realitzat aquest curs (trobada d’inici de curs, pregària a la Parròquia de Santa Anna el 25N en contra de la violència contra les dones, presentació del llibre Revuelta de Mujeres-Alcem la veu (on es recull d’on venim i quina trajectòria tenim), la presentació del llibre Yo soy Egèria (escrit per una companya de Galícia on explica el pelegrinatge d’aquesta dona a Terra Santa en el S.IV), preparació i acte del 6 de Març a la porta de la Catedral de Barcelona, trobada a Madrid amb les representants de la resta d’Espanya, connexions amb el moviment internacional del CWC (Catholic Women Council), …

Seguirem trobant-nos, treballant, aprofundint, reflexionant i compartint amb la sororitat que ens caracteritza i mogudes per la Ruah fins que la igualtat sigui costum.


Vam concloure l’acte amb una celebració/pregària compartida, recuperat els elements de la natura;

l’AIGUA com sororitat, on l’aigua que cada una aporta, es barreja amb la de totes, per fer un mar de pau i vida.

La TERRA de la fecunditat, que amb l’aigua germini l’esperança, la justícia, la dignitat i l’amor misericordiós.

La LLUM d’amor que ve de la Ruah, que ens han transmès les nostres ancestres, i que ara compartim entre totes i amb vosaltres.

i El VENT com la Paraula de Déu, que avui amb la Ruah ens omple el cor i la veu per anunciar la Bona Nova.


Que la RUAH continuï sent la nostra llum, acompanyi els nostres límits, tingui cura dels nostres cors, sigui font de les nostres alegries i esperances, ens miri als ulls, ens anomeni pels nostres noms i en faci lliures d’esclavatges per treballar per una Església, una societat i un mon on regni l’Amor de Déu.

Amb tot el nostre Amor

Alcem la Veu

donesalcemlaveu@gmail.com


Elisabet Sánchez Pujol

Comments


bottom of page